• Мадара Агро ЕООД

  В "МАДАРА АГРО" ЕООД са разработени и се произвеждат 70 вида селскостопански машини, които притежават протоколи за изпитване по безопасност и съответствие по хармонизирани европейски стандарти, издадени от ЦИЗГТРЧ - гр. Русе.

 • Лена агромашини ЕООД

  „Лена агромашини“ ЕООД предлага слендите видове селскостопанска техника: косачки, пръскачки, брани, сеносъбирачи, култиватори, ямокопатели, челни товарачи и оборудване за тях, торачки, хидравлика за трактори, сеялки, сламопреси и машини за увиване на бали, картофосадачки, картофовадачки, дискови агрегати и компактори, валяци, комбайни, плугове, машини за лук, подрезвачи за рапица идр.

 • Кю 1 Импорт ЕООД

  Кю 1 Импорт ЕООД предлага внос на употребявана селскостопанска техника, а именно: трактори, комбайни, плугове, балопреси, брани, пръскачки, култиватори, сеялки, косачки, тороразпръсквачки, челни товарачи, хедери за жътва, машини за ферми, мотокари и други.

 • КТМ Трейдинг ООД

  КТМ Трейдинг ООД предлагаме широка гама почвообработващи машини на редица фирми, предимно от Япония. Фирмата осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите машини и извършва доставка на място за всички видове продукти.

 • Керчев и синове Машинъри ЕООД

  Керчев и синове Машинъри ЕООД се занимава с търговия и сервизиране на селскостопанска техника. Фирмата предлага продукти на марките: John Deere, Lemken, Amazone, Zurn, HORSCH, Pottinger, Weidemann, Kockerling, Kuhn, Bogballe. Керчев и синове Машинъри ЕООД може да осигури за своите клиенти нови машини, произведени в Германия и конфигурирани специално за техните нужди.

 • КАМТ АД

  КАМТ АД се занимава с производството на селскостопанска техника. Фирмата осъществява гаранционен и извънгаранционен сервиз на машините си на територията на цялата страна. Разполага с резервни части на склад. Гаранционният срок на техниката, произвеждана от „КАМТ" АД е 12 месеца.

 • Ивана Агро ЕООД

  Ивана Агро ЕООД се занимава с търговия на хидравлични маркучи за промишлеността и агро сектора. В продуктовия асортимент на фирмата влизат следните продукти: Хидравлични маркучи за: - хидравлични течности на петролна основа; - хидравлични и пневматични системи; - високо налягане; - ниско налягане; - рудодобива; - водоструйки и пароструйки; За агро сектора: - Маркучи за поливане; - Гъвкави PVC маркучи за сеялки; - Маркучи за торове.

 • ЕТ „Пряспа – Светозар Киров“

  Фирмата се занимава с продажба на селскостопанска техника и по-специално на почвообработващи машини, като: плугове, култиватори, компактори, дискови брани, сеялки и други. ЕТ "Пряспа – Светозар Киров" осигурява сервизно обслужване и резервни части.

Showing Селскостопанска техника 1-10 of 67