• МАДАРА-АГРО-ЕООД_2

Партньор В категория: Други, Селскостопанска техника и Сервизи и резервни части

 • Снимки
 • Информация за дейността

  "МАДАРА АГРО" ЕООД продължава традициите на Комбинат за товарни автомобили (КТА) МАДАРА - гр. Шумен в областта на машиностроенето, датиращи от 1958г.
  През 1991г. КТА “Мадара” се трансформира в акционерно дружество "МАДАРА" АД и продължава да развива дългогодишния опит в производството на товарни автомобили, задни и предни двигателни мостове за товарни автомобили, автобуси, тролейбуси, земеделски и пътностроителни машини, зъбни колела и валове, стоманени и чугунени отливки, изковки, ресори, щампи, инструменти и инструментална екипировка. В "Мадара" АД се изработват изцяло самостоятелно преден управляем мост, с товароносимост 6.5, 7.5 и 9 т., собствена гама задни и предни двигателни мостове, с крайни редуктори за товарни автомобили, тандемни мостове, тролейбусни и автобусни мостове, поддържащи мостове, с товароносимост от 9 до 13 т., едностепенни мостове, с товароносимост от 3.5 до 13 т.
  От 2008 год. "Мадара" АД започва производството на земеделска техника и прикачен инвентар.
  През 2013г. непрекъснато разширяващата се дейност по производство и продажба на селскостопански машини и прикачен инвентар се обособява в специално създадено отделно търговско дружество с наименование "МАДАРА АГРО" ЕООД.

 • Карта
  Няма намерени записи.
  Коригирайте търсенето и опитайте отново

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Ревюта

  Напиши ревю

 • Сертификати, препоръки и други документи
  Сертификати, препоръки и други документи: Сертификати-ISO-9001-2008-Мадара-АД-и-Мадара-Агро-1.pdf