• ИНТЕРАГРИ-БЪЛГАРИЯ-logo_2

Партньор В категория: Селскостопанска техника и Сервизи и резервни части

 • Снимки
 • Информация за дейността

  ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага комплексни решения за земеделието и високо квалифицирано обслужване. Освен лидера в самоходната земеделска техника NEW HOLLAND, компанията е единствен официален вносител и на следните световни марки:
  GREGOIRE BESSON - почвообработваща техника с повече от 120 години опит и световно признание. ИНТЕРАГРИ България е официален представител на френската марка и предлага пълен набор от плугове, култиватори, дискови брани и др.
  KINZE - вече 50 години марката е безапелационен лидер и специалист при пролетните сеялки. Изключително специализираната марка, създадена от фермери за фермери, KINZE предлага различни типове сеялки, за различни стопанства, които осигуряват 96 - 98 % точност на сеитбата при скорост над 10 км./ч.
  AGROJET - пълна гама високопроизводителни и прецизни италиански пръскачки. Фирмата е специализирана в производството на различни типове самоходни и прикачни пръскачки, с различно оборудване и спецификации, за да задоволят специфичните нужди на всяко стопанство.
  Освен тези марки, ИНТЕРАГРИ България предлага на своите клиенти и пълна гама от продукти на реномирани производители, като KERNER - техника за почвообработка и сеитба, RAUCH - тороразпръсквачки, SOLA - сеялки, ремаркета PLEGEMATIC, HAWE и FARMTECH, системи за напояване IRRIMEC, и др.

 • Карта
  Няма намерени записи.
  Коригирайте търсенето и опитайте отново

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Ревюта

  Напиши ревю