• Мадара Агро ЕООД

  В "МАДАРА АГРО" ЕООД са разработени и се произвеждат 70 вида селскостопански машини, които притежават протоколи за изпитване по безопасност и съответствие по хармонизирани европейски стандарти, издадени от ЦИЗГТРЧ - гр. Русе.

 • ЕСБ-София ЕООД

  „ЕСБ-София” EООД е основана през 1994 г. в гр.София като съвместно предприятие на „Енергоремонтен завод – Бърно” – Чехия и Борис Стоянов. Фирмата е дългогодишен доставчик на минна и строителна механизация, производство на полско-американската фирма DRESSTA Co.Ltd. както и на японската фирма за производство на хидравлични чукове и прикачни съоръжения NPK. Продуктите, които „ЕСБ-София” EООД предлага са: горски трактори; многофункционални машини GIANNI FERRARI; телескопични повдигачи DIECI; валяци: ATLAS – Германия, LEBRERO – Испания; специализирани машини за сметища; машини за наземно обслужване на летища - FRESIA; антиобледенителни машини – DAMMANN; специализирани автомобили за сметосъбиране и сметоизвозване; трактори FARMTRAC, CRYSTAL, SALEK; специализирана горска техника; всякакъв вид специализирана земеделска техника; светлинни кули TOWER LIGHT; комунална техника DULEVО, AUSA; вишки; платформи и други.

 • Ванина Експорт АД

  Ванина Експорт АД започва дейността си с внос и продажба на гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, индустриална и специализирана техника. Фирмата работи с голям брой партньори, които са световноизвестни лидери на пазара. Към момента Ванина Експорт АД се занимава и със собствено производство на джанти за селскостопанска и индустриална техника.

 • Агро Сантино ООД

  Агро Сантино ООД е час от холдинга TRI.ART FOOD COMPANY, който взема участие както в земеделския, така и в животновъдния сектор. Фирмите се занимават с производство на чиста и качествена продукция за местния и международния пазар.