• Ника 2 ООД

  „Ника 2“ ООД се занимава с търговия на селскостопанска техника и инвентар. Част от предлаганата гама продукти включва: трактори, комбайни, телескопични товарачи, резервни часи и др. Фирмата извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз.

 • Мадара Агро ЕООД

  В "МАДАРА АГРО" ЕООД са разработени и се произвеждат 70 вида селскостопански машини, които притежават протоколи за изпитване по безопасност и съответствие по хармонизирани европейски стандарти, издадени от ЦИЗГТРЧ - гр. Русе.

 • Лена агромашини ЕООД

  „Лена агромашини“ ЕООД предлага слендите видове селскостопанска техника: косачки, пръскачки, брани, сеносъбирачи, култиватори, ямокопатели, челни товарачи и оборудване за тях, торачки, хидравлика за трактори, сеялки, сламопреси и машини за увиване на бали, картофосадачки, картофовадачки, дискови агрегати и компактори, валяци, комбайни, плугове, машини за лук, подрезвачи за рапица идр.

 • Кю 1 Импорт ЕООД

  Кю 1 Импорт ЕООД предлага внос на употребявана селскостопанска техника, а именно: трактори, комбайни, плугове, балопреси, брани, пръскачки, култиватори, сеялки, косачки, тороразпръсквачки, челни товарачи, хедери за жътва, машини за ферми, мотокари и други.

 • КТМ Трейдинг ООД

  КТМ Трейдинг ООД предлагаме широка гама почвообработващи машини на редица фирми, предимно от Япония. Фирмата осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите машини и извършва доставка на място за всички видове продукти.

 • Керчев и синове Машинъри ЕООД

  Керчев и синове Машинъри ЕООД се занимава с търговия и сервизиране на селскостопанска техника. Фирмата предлага продукти на марките: John Deere, Lemken, Amazone, Zurn, HORSCH, Pottinger, Weidemann, Kockerling, Kuhn, Bogballe. Керчев и синове Машинъри ЕООД може да осигури за своите клиенти нови машини, произведени в Германия и конфигурирани специално за техните нужди.

 • КАМТ АД

  КАМТ АД се занимава с производството на селскостопанска техника. Фирмата осъществява гаранционен и извънгаранционен сервиз на машините си на територията на цялата страна. Разполага с резервни части на склад. Гаранционният срок на техниката, произвеждана от „КАМТ" АД е 12 месеца.

Showing Партньори 1-10 of 77