Заповядайте на 12-тото изложение за земеделие БАТА АГРО » Съвети в земеделието

септември 27, 2023

Заповядайте на 12-тото изложение за земеделие БАТА АГРО

Акценти

  • Всички посетители ще трябва да се регистрират предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението

Събитието ще се проведе от 14 до 17 май 2019 г. този път с нова и по-интересна концепция за изложбените площи

12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 г. ще се проведе от 14 до 17 май на традиционното място – летище Стара Загора. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се организира от Българска Асоциация на Търговците на Агротехника. Той ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието.

Организаторите на БАТА АГРО 2019 са планирали значителни нововъведения в организацията и концепцията на изложението. Така то ще стане то по-ефективно и полезно за изложителите и посетителите.

Изложбените площи вече ще са разположени в правоъгълник. В  центъра им ще се провеждат демонстрациите на продукти за земеделието.  Така фокусът в новата концепция на изложението ще бъде върху експонатите и демонстрациите. По този начин ще се осигури по-добра видимост на площите, самото изложението ще стане по-компактно.

За първа година в рамките на БАТА АГРО фирмите, които предлагат семена, препарати за растителна защита и торове, ще имат възможност да демонстрират своите продукти на опитни полета с посеви.

Всички посетители ще трябва да се регистрират предварително. Това ще е възможно в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Посещението на събитието остава безплатно. Предварителната регистрация ще помогне на организаторите да определят още по-добре какви са интересите на посетителите и колко са били те.

Всички посетители ще трябва да се регистрират предварително. Това ще е възможно в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Посещението на събитието остава безплатно. Предварителната регистрация ще помогне на организаторите да определят още по-добре какви са интересите на посетителите и колко са били на брой те.

С промените домакините на събитието целят да отговорят още по-адекватно на нуждите на бизнеса. Новата организация на изложбените площи ще осигури по-добра видимост и представяне на изложителите. Посетителите ще могат да се възползват от това и за по-кратко време да направят обиколка на представяните продукти и услуги, свързани с бранша.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство. Изложението се организира от 2010 г. През годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

С всяко следващо издание на БАТА АГРО се регистрира ръст на изложители и посетители. На 11-тото издание на изложението през 2018 г. бяха заети над 36 600 кв.м. площ от 200 изложители.

 

Сродни публикации