Фестивал на трюфелите ще се проведе в Угърчин » Съвети в земеделието

юли 24, 2024

Фестивал на трюфелите ще се проведе в Угърчин

Акценти

  • Стопани от цялата страна могат да се включват заедно със своите любимци в състезанието „На лов… за трюфели“

Различни състезания и концерти ще радват посетителите

Празничното събитие „Трюфел фест“ ще се проведе на 22 септември, събота. За трета година домакин ще бъде град Угърчин, област Ловеч. Мероприятието ще бъде част от Есенния панаир. Предвидена е интересна и разнообразна програмата, която да радва гостите на града и местните хора. Ще бъдат проведени различни забавни състезания. Сред атракциите на фестивала е участието на кучета търсачи. Стопани от цялата страна могат да се включват заедно със своите любимци в състезанието „На лов… за трюфели“. Наградите, който ще получат победителите са не само за животните, но и за техните собственици.

Гостите на фестивала ще имат възможността да се насладят на италианска кухня, а по-специално на сладоледи и сладки изкушения. За домашните любимци също е планирано подобно пиршество. Тях ще ги гощава друг ресторант, а асортимента, от който ще избират включва кучешка храна, солети, вода.

Всички желаещи да опитата деликатесните гъби и трюфелните продукти ще имат възможността да разгледат предложенията по щандовете.

Вечерта за изненада на гостите за доброто им настроение ще се грижат певците Криско, Тита и Михаела Филева.

Старт на Есенния панаир в града ще постави с концерт Бойка Дангова и това ще се случи на 21 септември 2018 г.

 

Сродни публикации