Техника с много функции и малко разходи на АГРА 2019 » Съвети в земеделието

юни 21, 2024

Техника с много функции и малко разходи на АГРА 2019

Международната селскостопанска изложба се разви като форум за иновации в бранша. По-разнообразна гама техника с повече функции и по-малко разходи ще покаже „Агра 2019“ в Международен панаир Пловдив.

Акценти

  • Международната селскостопанска изложба се разви като форум за иновации в бранша.
  • По-разнообразна гама техника с повече функции и по-малко разходи ще покаже „Агра 2019“ в Международен панаир Пловдив.

Работете умно и при по-ниски разходи с новите машини, които ще бъдат представени на „Агра 2019“

Комплексни решения за фермата предлага Международната селскостопанска изложба „Агра 2019“, която ще се проведе от 20 до 24 февруари в Пловдив. Тя ще бъде по-мащабна от миналогодишната. Изложителте вече ангажират по-големи площи, за да представят повече новости.

Компаниите от света на агробизнеса променят тренда на предлаганите изделия. Фокусът е върху мултифункционалната и икономична техника за различни видове стопанства. Модерната концепция е в основата на много видове машини за селското стопанство, които ще бъдат показани на „Агра 2019“.

Нужно Ви е ново оборудване? Елате на място, вижте и изберете по време на „Агра 2019“

Там фермерите ще намерят и оборудване за преработка на суровини, ако искат да затворят цикъла на производство и да предлагат готови продукти. Тази възможност им дава разширената технологична зона на Международната изложба „Фудтех“, презентираща иновации за хранителната индустрия. Собствениците на стопанства имат право да получат от Държавен фонд „Земеделие“ финансова помощ, с която да закупят млекомати, хладилници, хладилни витрини и друго търговско оборудване за директна продажба. Ще ги намерят в технологичната зона, където ще бъде експонирана широка гама от машини за обработка на суровини, производство на храни, сортиране, пакетиране и етикетиране.

 

Голямото разнообразие от комплексни решения се дължи на факта, че „Агра“ привлича производители и търговци от различни сектори на агробизнеса. Изложбата се утвърди като най-ефективната платформа за представяне на модерни разработки за селското стопанство. Тя е най-полезното събитие за бранша. Това сочат оценките на участници  в проучване, направено от известна специализирана медия.

Кои са акцентите тази година?

Основните акценти на изложбата са свързани с прецизното земеделие, био- и нанотехнологиите, земеделските ферми на закрито, ефективната и икономична техника, улесняваща труда на фермера, както и екопроизводството в специализираната изложба „БиоАгра“. Това дава възможност за изява на фирми, които предлагат машини от известни наши и световни марки, материали за земеделието и животновъдството, торове и препарати за растителна защита, екологични методи за обработка на земята, услуги и софтуер. Научните институти от Селскостопанската академия демонстрират традиционни и нови сортове растения, породи животни, технологии и инвентар за тяхното отглеждане.

Развитието на „Агра“ като изложение за иновации в областта на селското стопанство определя възходящия тренд на изложбата. Тя всяка година увеличава своите мащаби. Тенденцията се запазва и в предстоящото й 28-о издание.

То отново е част от единствения на Балканите форум за селско стопанство, вино, храни и оборудване, организиран от Международен панаир Пловдив, и включващ също Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, изложбата „Вкусове от Италия“ и изложението за пчеларство „Апи България“. Традиционно форумът посреща близо 750 участници от над 30 държави и повече от 40 000 посетители от България и Европа.

 

Сродни публикации