Стартира конкурс на тема "Направи селфи с европроект" » Съвети в земеделието

юни 19, 2024

Стартира конкурс на тема „Направи селфи с европроект“

От 20 до 27 май 2015 г., включително, се провежда фотоконкурс за най-добра снимка с проект, финансиран с европейски средства. Надпреварата ще се състои чрез профила eufunds в социалната мрежа Фейсбук. От участниците се очаква да публикуват свое селфи с проект в Р. България, финансиран с европейски средства. Към снимката трябва да бъде добавен кратък текст, описващ заснетия проект. Класирането става на база най-голям брой получени харесвания на дадена снимка.
Награди ще получат авторите на 3-те изображения, събрали най-много лайкове от ползватели на социалната мрежа. Наградата за първо място е тридневно пътуване за двама до белгийската столица Брюксел, победителят и избран от него придружител ще имат възможност да посетят емблематични обекти, свързани с историята и управлението на Европейския съюз. За класиралите се на второ и трето място наградите са съответно таблет и посещение на проекти в гр. Бургас.
За участие в надпреварата публикувайте своите снимки, отговарящи на изискванията на конкурса, в профила на eufunds.bg в социалната мрежа Фейсбук. Един участник може да кандидатства само с една снимка. До класиране се допускат само предложения, от чиято визия и/или описание е видно към кой проект се отнасят. Право на участие в надпреварата имат само пълнолетни граждани.
Поканата за участието в конкурса с пълна сила важи за бенефициентите по Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 и по Оперативна програма за развитие на сектор "Рибарство" 2007 – 2013.
Гласуването продължава до 17:00 часа на 27 май 2015 г.
Официалната церемония по награждаването на победителите ще се състои от 17:30 часа на 28 май 2015 г. в рамките на изложението „Една посока, много възможности“, посветено на реалния старт на програмите за периода 2014-2020 г. Събитието ще се проведе от 10:00 ч. до 20:00 ч. в Градската градина в София (бившият Мавзолей).
Инициативата е на Централното координационно звено с Администрацията на Министерския съвет и се провежда съвместно с Управляващите органи на програмите за периода 2014-2020 г.

 

За автора

Сродни публикации