На 07.02.2013 се проведе Национална среща-семинар » Съвети в земеделието

юни 14, 2024

На 07.02.2013 се проведе Национална среща-семинар

На 07.02.2013г.  се проведе среща със земеделски производители в с. Нова Черна, общ.Тутракан, обл.Силистра с над 150 земеделци. Тема на срещата бяха възможностите за кандидатстване по ПРСР през 2013 година. Бяха разгледани също и основните цели и приоритети на програмата за следващия програмен период 2014-2020.

Екип от експерти от „Съвети в земеделието“ ООД представиха пред присъстващите възможности за финансиране като наблегнаха също и на останалите предлагани услуги – подготовка заявки за второ плащане по мярка 112 – „Създаване на стопанства на млади фермери“, финализиране на проекти, счетоводни и юридически услуги.

Преставени бяха иновативни начини за възстановяване, ремонт и изработка на нови резервни части за селскостопанска техника.

На срещата присъстваха също така кмета на с. Нова черна и зам. председател на „Националната асоциация на тютюнопроизводители – 2010“.

Предвидени са още срещи със земеделски производители в страната, като подробна информация ще бъде публикувана на интернет страницата на „Съвети в земеделието“ ООД – www.savetivzemedelieto.bg

 

 

„Съвети в земеделието“ ООД

Централно Управление

 

За автора

Сродни публикации